19/2/11

Pic de Bastiments , Vall Ter

Un cim proper a casa que solem repetir sovint per fer una matinal de neu i esport a la muntanya. El rierol cobert per la neu nova, que va caure ahir, ens ha servit d'alternativa a la pista que solem utilitzar per guanyar metres fins al refugi. Els gossos van al seu aire i nosaltres ens sentim lliures tenint la gent tant a prop.

La ruta és sempre la mateixa, però mai és igual. Més amunt, gairebé a peu de pala, baixen M. i R. Ostres, avui hi som tots! De mica en mica, la gent ja va descendint. J té una llaga que la fa retirar. Els altres anem amunt. Fa bon dia i no tenim pressa. D m'espera a dalt, amb el TUC i el ROC que no es cansen.

Acabem el dia compartint taula i menjar a Camprodon.

13/2/11

Cursa de muntanya d'Alfondeguilla (Castelló)

El petit poble d'Alfondeguilla s'aboca en cos i ànima a organitzar aquesta carrera de muntanya, que transcorrer pels bonics paisatges del Parc Natural de la Serra d'Espadà. 

He corregut per segon any consecutiu.  Respecte l'any passat, destacaria molta més participació, cosa que, d'una banda, fa més ambient, però, de l'altra, s'ha d'anar fent, ja que el corriol de la primera pujada no pot absorbir tal volum de corredors i tampoc és fàcil avançar. A partir d'aquest punt, ja tothom agafa el seu lloc i la cursa s'estira.

D'un total de 760 corredors, més de 700 hem aconseguit acabar-la.

Distància: 18, 48 km
Desnivell: + 1160 m.

http://www.castroalfondeguilla.com/

Recorregut a WIKILOC