6/11/11

Marató del Montseny


Pluja, vent i fred. Avui era el dia i no ha pogut ser. M'havia preparat per participar en la meva primera marató de muntanya, amb l'objectiu d'acabar-la i provar-me en una distància més llarga. Sabia que patiria per la duresa de la mateixa prova (42 km i 2600 m+) i volia exposar-me a una situació com aquesta. Veure la meva resposta. Cos i ment. Fa uns anys que estic corrent i avui havia de fer el salt a la llarga distància.

Ahir, vam anar a Sant Esteve de Palautordera a recollir els dorsals. La organització ho ha preparat tot cuidadosament i estan molt il·lusionats per haver creat aquesta prova i portar corredors al Montseny per primer cop. La pluja, però, amenaça durant tota la setmana. Avui, diumenge, ens hem llevat a les 6 i ens hem dirigit cap al Parc Natural del Montseny. A mesura que avançavem, la pluja anava caient més densa i freqüent. L'aigua baixava a dolls pel costat de la carretera. El bosc moll, la boira present i el fred es feia sentir.

Una cosa és esforçar-se per superar la prova, i, una altra ben diferent, passar-ho malament per fred i córrer una marató per muntanya amb pluja a l'esquena des del quilòmetre zero. Tot i els dubtes, hem decidit no sortir. I fa ràbia. Però, ara, crec que hem encertat. Els que som de muntanya sabem que en dies com el d'avui, les sortides s'han d'anul·lar. Espero que els valents que han decidit llençar-s'hi, hàgin pogut completar el recorregut i arribar sense complicacions. Nosaltres ho hem deixat per l'any vinent.




Marató del Montseny és una cursa que transcorre pel Parc Natural del Montseny, passant pels tres cims més emblemàtics d'aquest, Turó de l'Home, Les Agudes i Matagalls, la seva distància com bé indica el nom és el d'una marató, 42kms i el seu desnivell acumulat és de 5.200 metres. La data 6 de novembre, l'hora les 08:00.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada